I. Доставка

 • Всички поръчки се изпращат с опция ТЕСТ и ПРЕГЛЕД; 
 • Доставките се извършват в срок от 3 до 7 работни дни;
 • Всяка поръчка се изпраща след потвърждение от наш служител;
 • Доставки не се извършват в неделя и официални празници;
 • Доставките се извършват с куриерска фирма Econt Express и Speedy (до адрес или до поискване).

II. Срок на доставка

 • Доставките се извършват в срок от 3 до 7 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката от наш консултант по телефона.
 • В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, свързани с логистиката, срокът може да бъде удължен.

III. Условия за връщане на закупената стока

Отказ от стока по чл.55 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от закупената стока в срок до 14 календарни дни от датата на доставка. Молим Ви продуктите да бъдат разопаковани и мерени внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти те трябва да бъдат със запазен търговски вид (задължително със запазена етикеция и кутии, да не са носени, прани или гладени).

Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

 • Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед;
 • Цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена;
 • При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, Клиентът може да поиска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 48 часа от получаването й;
 • Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже от сключения договор в срок 14 дни, считано от деня, следващ получаването на стоката. В този случай, Клиентът трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост. При неизпълнение на това условие “Franco Ferucci” си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването й от Клиента.

В случай на проявено желание за връщане на закупена стока, молим да се свържете с наш представител на на имейл адрес: francoferucci@gmail.com или на телефон 0896705131 за уточнение на последващите процедури.

ПЛАЩАНЕ

Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по два отделни  начина, като независимо от избрания начин на плащане, сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

 • С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката.                                                                                                      Онлайн магазин Franco Ferucci инкасира плащанията за продуктите посредством пощенски паричен превод. Съгласно чл.3 от наредба H-18 на НАП, това ни освобождава от задължението да издаваме касов бон за всяка продажба. Когато получавате пратка с наложен платеж през офис или когато куриера предава пратките и приема плащането от вас, се издава т.н. Разписка за прием на паричен превод. Това е документът, който удостоверява фактическото предаване на парите при доставка с куриер по същия начин, по който касовата бележка удостоверява плащането в нормален магазин. Запазете този документ и го подвържете към гаранционната карта,която сме издали и приложили към пратката. 
 • С кредитна или дебитна карта.

За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя динамично.