“ЕТ Касабланка” - Сунай Иляз е търговско дружество с ЕИК: 108011633, със седалище и управление гр.Кърджали, ул. Язовирска 2, което създава и поддържа електронния магазин www.francoferucci.eu

“ET Касабланка” - Сунай Иляз има пълните права едностранно да променя съдържанието на интернет сайта, както и начините на достъп до него.

“FRANCO FERUCCI” е запазена марка, създадена в България през 1991 година. Вече повече от 20 години марката се е доказала не само на родният пазар, но и зад граница.

“FRANCO FERUCCI” умее да усеща желанията на своите клиенти и им предлага разнообразна колекция, съчетаваща модерни дамски и мъжки спортни и елегантни облекла, в крак с тенденциите в световната мода.

“FRANCO FERUCCI” залага на широка гама от продукти, отличаващи се с високо качество, стил, удобство, елегантност и достъпни цени.

“FRANCO FERUCCI” контролира цялостния производствен процес при изработката на дрехите. За тяхното създаване използваме само висококачествени материали, които отговарят на всички европейски изисквания и стандарти.

“FRANCO FERUCCI”  е регистрирана в над 60 страни в Европа и светa.